1 år med matabakmupparna

Jag satt här om kvällen och skrev när jag plötsligt såg på datumet, 25/4 y och då slog det mig att  vi haft våran blogg i ett år. ETT ÅR är stora siffror för oss, dig och alla men för våran lilla blogg är det otroligt stort, allting har en historia bakom våran ser ut så här;

y

Jag och den andra muppen hade varit med varandra en hel efter middag, vi hade pratat om allt möjligt och innan vi skildes åt hade jag tagit upp något om just bloggar. Jag sa att dom som bloggar (Vissa kända bloggare) verkligen viger sina liv åt bloggen. Andra muppen höll med och sen kom vi in på ett ämne om just en egen blogg,

 

- En mat blogg skulle jag kunna tänka mig.

 

Att just den meningen skulle bli början viste ingen av oss. När båda tänkte efter börja något gro, ett litet frö som snart skulle växa och komma till ytan.

 

- Varför inte, ska vi fråga våra föräldrar, det skulle vara roligt.

 

Sagt och gjort vi skildes åt och på eftermiddagen tog jag modet och fråga mamma om jag och min vän kunde få starta en mat blogg, att inga bilder på oss skulle komma fram och att bara några inlägg i veckan skulle vara grunden.

Hon tyckte det var en bra OCH rolig ide och dan efter träffades vi igen. Muppen hade frågat sina föräldrar och ett ja hade kommit.

 

Vi gick hem till hennes Macbook dator y och satt oss. Jag hade innan varit lite intresserad och kikat runt lite på olika blogg portaler. Blopplatsen och blogg.se var våra två kandidater. Jag hade först en vilja mot blogg platsen för att kunna göra designs och sånt var lätt där, men valet blev ändå blogg.se ett val jag så innerligt är så glad över. Vi tryckte på skapa blogg och så var processen igång. Att ta min email adressblev valet och lösenordet fickbli något båda kunde komma ihågmen så var det det  där namnet ochså, matabak (matåbak),matochbak nej allting verka vara okulerat. Så kommer tanke fram, jag hade läst en blogg med namnet dressymupparna, mupparna det var perfekt, MATABAKMUPPARNA. Ett namn ingen hade, perfekt Y Y Vi tryckte på färdig knappen och nu var vår blogg klar. 

 

YNu var det dags att skriva det första inlägget, vi hade redan innan om vad vi skulle skriva, ni ser ju vad vi skrivit. Att vi bara skulle fokusera på en sak och inte oss själva och att vi skulle skriva efter våra tider och scheman.

Efter välkomnandet hittade muppen ett recept på smoothies som hon hade, perfekt vårt första inlägg var skrivet. (Andra om man räknar med välkomnandet).

 

Att sprida nyheten om våran blogg var såklart viktigt efter som att vi bet om tillstånd, på en handskriven lapp stog adressen som vio stolt visa för våra föräldrar, att ha en blogg om det här var roligt och namnet var ochså soligt.

 

Vi arbeta på och snart fick vi en massa komentarer och en massa rolig respons, genoms resans gång har vi haft o i statistik och 40 + men vi har inte brytt oss, det viktiga har varit att ha roligt och att göra något man brinner för och det har vi gjort. Hoppas ni vill stanna med oss och komihåg, det är NI som gör det funka och hållaihop även om ni bara kikar in nån gång ibland. Vi är stolta och glada att kunna presenter att matabakmupparna fyller 1 år idag. Y Y

 
 
 
 
 
RSS 2.0