RECEPT; Fudge brownies.

RECEPTET GRUNDAR PÅ ATT MAN SKA HA EN FYRKANTIG FORM. OM NI INTE HAR TILLGÅNG TILL DET GÅR DET BRA MED TEX. EN KLADDKAKS FORM. OBS; INTE EN LÅNGPANNA.
Ingredienser:
140 g osaltat smör
200 g mörkchoklad, smält
2 ½ dl socker
2 tsk vaniljsocker
¼ tsk salt
1 tsk kakao
2 ägg
2 tsk varmt vatten
( Det går även bra att ta 2 tsk färdigt kaffe, skippa då expresso pulvret. )
1 tsk expresso pulver
2 dl mjöl
Process
1) Sätt ugnen på 177 C*.Smöra formen.
2) Blanda expresso pulvret och vattnet i en liten skål, ställ undan.
3) Blanda socker och smöret I en stor bunke med en visp till det blir fluffigt. Blanda sen i äggen, vanilj extraktet och expresso mixen.
4) Tillsätt den smälta chokladen och rör om, tillsätt dom torra ingredienserna och blanda tills allt är väll inblandat men övermixa inte.
5) Häll smeten I din förberedda plåt och grädda i 40 min eller när en prov nål el tandpetare kommer ut med kladdiga smulor och inte smet.
6) Låt den svalna I 5 minuter I formen och lyft sen ut den på ett galler och låt svalna helt.
Skär till rutor och servera.