Syltkakor, JG

22 små goingar var det smeten räkte till, man kan självklart använsa någon annan sylt om man vill.
 
Till 20 st;
 
100 g rumsvarmt smör
1 tsk vaniljsocker
1 dl socker
4 ½ dl mjöl
 
Gör så;
 
1) Ta smöret, vanlijsockret och sockret och vispa med elvisp till allt är väl mixat.
2) Tillsätt mjölet och rör tills smeten är som en massa "klumpar".
3) Ta handen och mixa om så att smeten är som en boll. Ställ skålen i kylen i ca en timme. Rulla små bollar och truck en liten grop full me sylt.
3) Ha i ugnen i ca 11 min/175 C
4) Låt svalna helt annars går dom sönder. Servera.
 
Lycka till alla.
 
 
 
 
 
 
 
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0